In de voorheen leegstaande vleugel van Verpleeghuis Stellinghaven in Oosterwolde is, in het kader van Leeuwarden-Fryslân 2018 Culturele Hoofdstad van Europa, tijdelijk Art-Hotel Oosterwolde gerealiseerd. 'Het normale leven binnen de deuren van de zorginstelling halen…', zoals Anke Huizenga, voorzitter Raad van Bestuur van ZuidOostZorg omschrijft. Dat realiseren we door professionele, autonoom werkende kunstenaars aan de kamers te laten werken, wat op die manier bijzondere kunstwerken werden. Dat geeft grootse kunstbeleving en biedt dus ook overnachtingsmogelijkheid voor kunst- en cultuurliefhebbers. Op dit moment zijn 3 kamers ingericht! Kom slapen ín een kunstwerk!

Daarnaast dient Art-Hotel Oosterwolde als één grote expositie. Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, van 13.00 - 16.00 uur openen we de hotelkamers en kunt u deze, en de steeds wisselende expositie in de ontmoetingsruimte, bezichtigen.
Wilt u zakelijk of privé, voor een bijeenkomst of een feest, gebruik maken van onze ontmoetingsruimte? Neem dan gerust contact met ons op: bel 06-27396397 of kijk voor de mogelijkheden op de site van Stichting O18.

Art-Hotel Oosterwolde voor gastvrije ontmoeting, verbinding en unieke beleving!

Oosterwolde ligt vlakbij het Drents-Friese Wold en Natuurpark Fochteloërveen, waar het prachtig fietsen en wandelen is. Bent u benieuwd naar de activiteiten tijdens Leeuwarden-Fryslân? Kijk op www.2018.nl, keuze genoeg!
Of breng een bezoek aan Werelderfgoed Veenhuizen.

Een dagje shoppen? Vanuit Oosterwolde bent u zo in Leeuwarden (40 minuten), Groningen (40 minuten) of Assen (30 minuten).

Klik hieronder op uw keuze om een kamer te boeken:

Over ons...

Bed in Oranjewoud is een marktplaats met aanbod van slaapplaatsen. Een platform voor persoonlijke contacten met een grootse beleving. Bed in Oranjewoud brengt verbinding tussen de Friezen en hun gasten. Zo maken gasten kennis met het "Friese leven" en beleven hoe het hier reilt en zeilt.